کیفیت فالوور واقعی در ادگستر

بررسی میزان کیفیت فالوور واقعی

تعریف فالوور واقعی اینستاگرام :

کیفیت فالوور واقعی به عوامل مختلفی بستگی دارد. همانطور که قبلا گفته شد، فالوور واقعی از ارسال صد ها هزار پیام تبلیغاتی به گوشی افراد مختلف بدست می آید. مخاطب بعد از باز کردم لینک پیام تبلیغاتی به پیج شما هدایت میشود و بعد از دیدن محتوای پیج شما در صورت پسند پیج اینستاگرام را فالو میکند.

بنابراین بدلیل اینکه تمام مراحل مشاهده ، بررسی و فالو کردن پیج شما بصورت اختیاری و با میل مخاطب صورت گرفته، کیفیت فالوور واقعی در این روش بسیار بالاست و هنگام جذب فالوور ضمن بالا رفتن تعداد لایک ، ویو ، کامنت و سیو ، منجر به تماس دایرکت یا تلفنی و خرید کالا و خدمات نیز میشوند.

در این روش جامعه هدف تبلیغات کاربران اپلیکیشن های موبایل هستند که معمولا بین 500.000 تا 1.000.000 ارسال میشود که از این تعداد حدود 500 فالوور فعال اینستاگرام بدست می آید که این تعداد کیفیت فالوور واقعی را تأمین میکند.

در روش هایی که منجر به بالا رفتن کیفیت فالوور واقعی میشود البته تعداد و سرعت جذب به نوع ، موضوع و کیفیت و جذابیت محتوای پیج اینستاگرام بستگی دارد. بطور مثال اگر پیج سرگرمی و جذاب داشته باشیم، سفارش 500 فالووری بسیار سریع و شاید طی یک روزه تکمیل شود اما به فرض اگر پیج تخصصی مهندسی مثل قالب های بتن یا کارخانه ساخت کارتن یا حتی پیج های جراحی زیبایی و پیکر تراشی باشد، عملیات فالوور گیری به سختی و با سرعت آهسته انجام میشود و گاهی ممکن است برای تکمیل 500 فالوور، سه روز به طول بیانجامد اما این نکته را نباید فراموش کرد که حتی در سخت ترین پیج ها نیز، کیفیت فالوور واقعی در بهترین وضعیت خود قرار میگیرد و قابل قبول است.

پیج های خوش جذب و پیج های بد جذب اینستاگرام

کدام پیج ها بد جذب و کدام پیج ها خوش جذب هستند؟

در اینجا سعی میکنیم بطور کامل پیج های خوش جذب و بد جذب را نام ببریم تا نسبت به زمان تکمیل سفارشات فالوور واقعی اینستاگرام آمادگی لازم را داشته باشید:

پیج های خوش جذب : سرگرمی ، دانستنی ، علمی ، جوک و طنز ، موفقیت و انگیزشی ، طرفداری ورزشی ، فن پیج های سلبریتی ها و افراد مشهور ، پیج های مرتبط با بانوان و بطور کل پیج هایی که با اقبال عمومی همراهند.

پیج های بد جذب : تخصصی و فوق تخصصی ، مهندسی ، پزشکان ، پزشکی زیبایی و پیکر تراشی ، دندانپزشکی ، بورس ، ارز های دیجیتال ، کالا و خدمات غیر عمومی و تخصصی و بطور کل پیج هایی که عموم مردم علاقمند به آنها نیستند.